Спирулина нь 100% натурал ба анх Өмнөд Америк ба Африкт нээж илрүүлсэн. 1970 оноос хоол хүнсэнд хэрэглэж эхэлсэн.
Спирулина-н бүрэлдэхүүнд:
ургамлын уургаар баялаг, загас, үхрийн махнаас 3~4 дахин их уурагтай, (60-63% нь уураг)
мультвитаминууд их (Vit B12-н хэмжээ гэхэд амьтны элэгнээс 3~4 дахин их),
минералууд (төмөр, фосфор, кали, магнийн хүчил, кальци, цинк гэх мэт) их агуулагддаг,
эсийг хамгаалдаг бетакаротонин-ий хэмжээ их, луувангаас 5 дахин, бууцай-с 40 дахин их
гамма-линолийн хүчил их буюу өөрөөр хэлбэл зүрхний өвчнөөс хамгаалж холестерол бууруулдаг
phycocyanin буюу фикоцанин агууламж зөвхөн спирулина-д бдаг, энэ нь уураг пигментийн нэгдэл ба Витамин Е, бета-каротонин агууламж их, чөлөөт радикалаас үүсэж болох исэлдэлтийг баланслах, эрт хөгшрөлтөлттэй холбогдох өвчнөөс хамгаалах хүчтэй антиоксидант
100 гаруй тэжээллэг эрдэс, амин дэмээс бүрддэг хүнсний нэмэлт бүтээгдэхүүн
Замаг дархлааг сайжруулдаг
Бие султай, дархлаа муутай, байнга өвддөг, хүчилтөрөгчийн хүнд хэлбэрийн дутагдалд өртсөн хүмүүс, ялангуяа архаг өвчтэй хүмүүс замгийг хэрэглэхэд нэн тохиромжтой.
Замаг нь 18 төрлийн амин хүчил агуулдаг бөгөөд эдгээр нь хүний биед нэн хэрэгцээтэй амин хүчлүүд юм. Үүнээс 8 нь орлуулшгүй аминхүчил юм. Замагны уураг нь биед сайн шингэдэг, шингэлтийн коэффициент нь 60%-80% байдаг.
Бие организмын бодисын солилцоог сайжруулна
Замаг нь хүнсний эслэгийн сайн эх үүсвэр болох ба энэ нь гэдэснээс хортой бодисууд, өөх тосны илүүдэл, бодисын задралын үлдэгдлийг гадагшлуулж бие организмын бодисын солилцоог сайжруулах ба элэгний эд эсийг нөхөн төлжүүлж, дархлааг дэмжинэ. Төмрөөр баялаг учир цус багадалтын эсрэг, иод найрлага өндөр учир бамбайн хордлоготой хүмүүсийн зайлшгүй хэрэглэх бүтээгдэхүүн юм.
Чихрийн шижин өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх, эмчлэх
Японы эрдэмтэд нэгэн эрдэм шинжилгээний илтгэлдээ хүнд хэлбэрийн чихрийн шижин өвчтэй хүн замгийг 8 долоо хоногийн турш хэрэглэсний дараа сахарын хэмжээ эрс багасаж өвчин нь хөнгөн хэлбэрт шилжсэн тухай өгүүлсэн байдаг. Тэрээр илтгэлдээ Японд чихрийн шижин өвчтэй хүмүүс замгийг хэрэглээд тэдний 25% нь бүрэн эдгэрсэн гэж тэмдэглэжээ. Иймээс чихрийн шижингийн үед замгийг хэрэглэх нь сайн үр дүн өгдөг болохыг анагаах ухаан баталсан байна.
Замаг хэрэглэснээр холестерин буурна
Хүний цусан дахь өөхлөг болох муу холестролын хэмжээ өндөр байх нь зүрх судасны өвчлөлд хүрэх нэгэн түгээмэл шалтгаан болдог. Замаг хүнсэндээ хэрэглэх нь холестролын түвшин бууруулахад тусална. LDL буюу муу холестролыг багасгахын зэрэгцээ HDL сайн холестролыг өсгөнө.
2013 онд хийсэн судалгаагаар 3 сарын хугацаанд өдөр бүр 1 г спирулина хэрэглэсэн хүмүүсийн холестролын хэмжээ 10 гаруй хувиар буурсныг олж тогтоосон байна.
Эх сурвалж: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/jsfa.6261
Цус багадалттай үед нөхөн төлжүүлнэ
Замаг нь төмөр, кальци, натри, кали, зэс, магни, марганци, фосфор гэх мэт олон төрлийн эрдэс бодис, витамин нэг дор орсон тул хүний биеийн эрдсийн дутагдлыг нөхөж, хөнгөн болон хүнд хэлбэрийн цус багадалтаас урьдчилан сэргийлж нөхөн төлжүүлэн эмчлэхэд өндөр үр дүнтэй бүтээгдэхүүн юм.
Замаг гэмтэл бэртлийн эмчилгээг хурдасгадаг
Замагны найрлага дахь зарим энзимүүд болон бусад идэвхтэй бодисууд нь гэмтэл бэртлийн эмчилгээг хурдасгадаг бөгөөд арьсны бодисын солилцоог сайжруулж арьсны эвэршлээс урьдчилан сэргийлдэг. 100гр замагны нунтагт 50мг каротин агуулагддаг. Энэ бодис нь А витамин болон хувирч өсөлт хөгжлийг түргэсгэдэг. А аминдэм дутагдсанаас арьсны эвэршилд өвчин үүсдэг.
Замаг эрдэс бодисын дутагдлыг нөхнө
Замаг нь бүх насныханд зориулагдсан ба дархлааны системийг сайжруулах, эрдэс бодисын дутагдлыг нөхөх, жингээ хэвийн хэмжээнд барихад тусалдаг. Тэжээллэг шинж чанар нь бодисын солилцоог хурдасгаж хоол боловсруулалтыг түргэсгэнэ. Замаг нь уураг багатай хоол хүнс хэрэглэж байгаа болон дэглэм бариж буй хүмүүс, ахмад настан, илүүдэл жинтэй хүмүүс уухад тохиромжтой.
Солонгос дотроо захиалга авна. Хүргэлт үнэгүй.
Холбоо барих утас: 010-2296-4632 (мсж илгээнэ үү)
0 댓글